Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

"Dziennik" do pączka

(ola)
Przed nami "tłusty czwartek". Zgodnie z tradycją, zajadać się będziemy słodkimi pączkami - z dżemem, budyniem, czekoladą... Sklepowe półki wręcz uginają się od nich.

Przed nami "tłusty czwartek". Zgodnie z tradycją, zajadać się będziemy słodkimi pączkami - z dżemem, budyniem, czekoladą... Sklepowe półki wręcz uginają się od nich. Niektórzy, by podtrzymać rodzinne zwyczaje, z pewnością sami będą je smażyć w swoich domach. Dla tych, którzy nie mają jednak na to czasu, mamy dobrą wiadomość. Otóż, w tym słodkim dniu chcemy być bliżej Was, dlatego też będziemy tam gdzie Wy. Wszyscy, którzy kupią 23 lutego pączki w chojnickiej piekarni - cukierni pana Tadeusza Guentzla, otrzymają najświeższe wydanie "Dziennika Bałtyckiego". Naszym Czytelnikom życzymy zatem smacznej i "tłustej" lektury.

Tu otrzymasz "Dziennik":
Piekarnia - cukiernia Tadeusza Guentzla mieszcząca się w Chojnicach
przy ul. Strzeleckiej 1 oraz Szewskiej 20.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: "Dziennik" do pączka - Chojnice Nasze Miasto

Wróć na chojnice.naszemiasto.pl Nasze Miasto