"Dziennik" do pączka

(ola)
Przed nami "tłusty czwartek". Zgodnie z tradycją, zajadać się będziemy słodkimi pączkami - z dżemem, budyniem, czekoladą... Sklepowe półki wręcz uginają się od nich.

Przed nami "tłusty czwartek". Zgodnie z tradycją, zajadać się będziemy słodkimi pączkami - z dżemem, budyniem, czekoladą... Sklepowe półki wręcz uginają się od nich. Niektórzy, by podtrzymać rodzinne zwyczaje, z pewnością sami będą je smażyć w swoich domach. Dla tych, którzy nie mają jednak na to czasu, mamy dobrą wiadomość. Otóż, w tym słodkim dniu chcemy być bliżej Was, dlatego też będziemy tam gdzie Wy. Wszyscy, którzy kupią 23 lutego pączki w chojnickiej piekarni - cukierni pana Tadeusza Guentzla, otrzymają najświeższe wydanie "Dziennika Bałtyckiego". Naszym Czytelnikom życzymy zatem smacznej i "tłustej" lektury.

Tu otrzymasz "Dziennik":
Piekarnia - cukiernia Tadeusza Guentzla mieszcząca się w Chojnicach
przy ul. Strzeleckiej 1 oraz Szewskiej 20.

Mniej plastiku na owocach i warzywach

Wideo

Materiał oryginalny: "Dziennik" do pączka - Chojnice Nasze Miasto

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie