Najwyższy laur trafił do firmy Fungopol za marynowanego borowika szlachetnego. Wyróżnienie natomiast otrzymał Zakład Produkcji Spożywczej Stefan Skwierawski za nalewkę żurawinową. Celem konkursu było wyłonienie i promocja najlepszych produktów ekologicznych i tradycyjnych.
- Na podium byliśmy razem z firmą, z którą na co dzień konkurujemy, więc radość z naszego, jak i jej sukcesu, jest duża. Ważne jest też to, że pokazaliśmy walory naszej gminy Brusy - mówi Robert Skórczewski, dyrektor firmy Fungopol w Brusach.
Strefa Biznesu: Uwaga na chińskie platformy zakupowe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?