Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Piotr Pawlicki najlepszy w eliminacjach żużlowych IMP w Krakowie. Faworyt odpadł

Piotr Pawlicki najlepszy w eliminacjach żużlowych IMP w Krakowie. Faworyt odpadł

Piotr Adamczuk nowym dyrektorem lubelskiego oddziału Telewizji Polskiej

Piotr Adamczuk nowym dyrektorem lubelskiego oddziału Telewizji Polskiej

Polecamy

Schab duszony z młodą kapustą. Wiosną robię go na okrągło

Schab duszony z młodą kapustą. Wiosną robię go na okrągło

Liczba lekcji religii zostanie ograniczona? Minister edukacji zapowiada

Liczba lekcji religii zostanie ograniczona? Minister edukacji zapowiada

Akcja policji w całej Polsce. Kierowcy dostaną ostrzeżenia

Akcja policji w całej Polsce. Kierowcy dostaną ostrzeżenia