MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania....
fot. 123rf.com/dannyburn

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Brak marynaty

Błędem jest grillowanie mięsa bez uprzedniego zamarynowania. Szefowie kuchni zalecają, aby marynować mięso dzień przed grillowaniem. Jeśli nie macie tyle czasu, to już 15 minut pogłębi smak dania.

Zobacz również

Ciekawa lekcja języka angielskiego na Budzeniu Sienkiewki [ZDJĘCIA]

Ciekawa lekcja języka angielskiego na Budzeniu Sienkiewki [ZDJĘCIA]

Na obwodnica Skawiny ciężarówka zderzyła się z autem osobowym. Są duże utrudnienia

Na obwodnica Skawiny ciężarówka zderzyła się z autem osobowym. Są duże utrudnienia

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Władze Chojnic chcą likwidować place zabaw. Które znikną? [WIDEO]

Władze Chojnic chcą likwidować place zabaw. Które znikną? [WIDEO]