MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na domowy sos pieczeniowy. Poznaj prosty trik na szybki i wyśmienity sos do mięsa. Już nigdy nie kupisz sosu z torebki

Domowy sos pieczeniowy. Krok 4

Po upieczeniu wyjmij mięso z blaszki. Następnie wyjmij wszystkie warzywa, a do osobnego naczynia zlej cały płyn. Za pomocą łyżki możesz delikatnie zdjąć tłuszcz z wierzchu, by nieco odchudzić sos.

Zobacz również

Miliony złotych wydadzą na remont Domu Centralnego w Zamościu. Są utrudnienia w ruchu

NOWE
Miliony złotych wydadzą na remont Domu Centralnego w Zamościu. Są utrudnienia w ruchu

Zwłoki znalezione nad brzegiem Wisły. Co mogło się stać? Sprawę bada prokuratura

NOWE
Zwłoki znalezione nad brzegiem Wisły. Co mogło się stać? Sprawę bada prokuratura

Polecamy

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Gdzie na Korfu kręcono serial „Durrellowie”? 12 miejsc, które fani rozpoznają od razu

Gdzie na Korfu kręcono serial „Durrellowie”? 12 miejsc, które fani rozpoznają od razu

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy

Zapomnij o „pelikanach”! W tej sukience Anny Popek nikt ich nie zauważy