MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie....
fot. 123rf

Oto sposoby na wykorzystanie resztek z kuchni. Obierki, liście, skorupki... Nie wyrzucaj ich!

Polacy wyrzucają tony jedzenia

W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie. Wiele osób wyrzuca też części na przykład warzyw i owoców, które z powodzeniem można wykorzystać w kuchni i nie tylko. Jeśli chcesz to zmienić i produkować mniej śmieci to zapraszamy Cię do naszej listy w duchu zero waste! Poniżej znajdziecie sposoby na wykorzystanie części pożywienia, które być może wcześniej wyrzucaliście do kosza. Niesłusznie!

Zobacz również

Szóstka poszukiwanych w rękach koneckich policjantów

Szóstka poszukiwanych w rękach koneckich policjantów

Polonia Przemyśl spadła do klasy okręgowej

Polonia Przemyśl spadła do klasy okręgowej

Polecamy

Przegląd tygodnia od 12.05 w Chojnicach

Przegląd tygodnia od 12.05 w Chojnicach

Za chwilę Międzynarodowa Stacja Kosmiczna przetnie tarczę księżyca. Głowy do góry!

Za chwilę Międzynarodowa Stacja Kosmiczna przetnie tarczę księżyca. Głowy do góry!

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało