MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Imprezy w weekend w Bydgoszczy. Sprawdź, co będzie się działo 17-19 maja 2024

Imprezy w weekend w Bydgoszczy. Sprawdź, co będzie się działo 17-19 maja 2024

Zawodnicy Klubu Karate Morawica na podium turnieju w Rzeszowie [FOTO]

Zawodnicy Klubu Karate Morawica na podium turnieju w Rzeszowie [FOTO]

Polecamy

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Jak zmienić plik na PDF? Prezentacje, obrazy i dokumenty

Policja na Pomorzu namierzyła domowy arsenał | WIDEO

Policja na Pomorzu namierzyła domowy arsenał | WIDEO

3 nowe Pokemony w Pokemon GO. Zobacz, jakie stworki trafią do gry

3 nowe Pokemony w Pokemon GO. Zobacz, jakie stworki trafią do gry